Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Містом над Латорицею проїхався патріотичний “Munkacs Ride” (ФОТО)

25 серпня 2014 р., 09:53

З гімном України, у вишиванках та патріотичному вбранні, ну і без славнозвісної пісні про Путіна не обійшлось.

Вчора у Мукачеві відбувся перший у місті велозаїзд “Munkacs Ride”. Декілька сотень людей у вишиванках, із національними прапорами, дівчата із патріотичними стрічками, заплетеними у волосся та віночками, родини із дітьми – всі вони прийшли на площу Героїв Майдану. Саме тут відбувся старт велозаїзду, приуроченого Дню Незалежності України.

Атмосфера – просто чудова: молодь веселилась, підспівувала українські пісні та у не вимушеній атмосфері підходила до реєстраційного столу. Після завершення реєстрації, перед самим стартом, до присутніх звернувся заступник мукачівського міського голови Михайло Лабош.

“Цьогорічний День Незалежності – особливий. Україна зустрічає його, фактично, перебуваючи у стані неоголошеної війни. Але ми всі віримо, що вже незабаром запанує мир”, – зазначив Михайло Михайлович. – Цей велозаїзд проходить не у формі змагання, а дружнім велозаїздом. В цьому і є символізм – ми єдині. Всі, хто тут зібрався, хочуть саме це показати: єдність, дружбу, незламність”, – відзначив заступник міського голови.

Далі слово взяв Василь Васильович Гарагонич, шеф-редактор “Панорама Медіа Групи”. Він наголосив на символізмі початку велозаїзду і його фінішу: площа Героїв Майдану та площа Миру.

{g}

Опісля був старт. Організованою групою, у супроводі ДАІ, велоколона рухалась по наперед обумовленому маршруту. Слід відмітити на чудовій атмосфері під час руху. Всі дружньо співали український гімн, скандували патріотичні гасла та жартували. Не обійшлось і без всім відомої пісеньки про Путіна.

На фініші, як і було анонсовано, між зареєстрованими учасниками розіграли подарункові сертифікати від партнерів велозаїзду.

Як зазначають організатори велозаїзду “Munkacs Ride” інтернет-видання “Панорама Мукачева” та газета “Панорама”, подібного роду велозаїзди будуть організовуватись у місті ще неодноразово. Головне дати початок велоруху міста над Латорицею. Далі буде ще набагато цікавіше та масовіше.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp