Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Зеленського оцінили переговори з Путіним

12 липня 2019 р., 15:27

Вчора Зеленський вперше зателефонував Путіну

У команді президента вважають телефонну розмову Зеленського з Путіним першим кроком до подальших переговорів і звільнення українців.

Перша телефонна розмова президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна відкриває можливість відновлення переговорів у нормандському форматі. Про це йдеться в повідомленні у Facebook-сторінці команди Зеленського.

Вчора Зеленський дзвонив президенту Російської Федерації. Це перший крок до відновлення переговорів у нормандському форматі. Сподіваємося, що вже скоро звільнять полонених моряків та інших громадян України, що містяться в РФ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку тижня Зеленський запропонував Путіну переговори. Глава України запропонував російському президенту новий формат переговорів у Мінську за участю США, Великобританії, Франції та Німеччини.

Напередодні вдень Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч, заявивши, що Росія готова до переговорів щодо України в будь-якому форматі.

Пізніше стало відомо, що Зеленський і Путін розмовляли з ініціативи української сторони.

Президенти обговорили можливі варіанти переговорів, а також звільнення затриманих громадян.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp