Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський сказав в.о. глави ДФС піти у відставку

13 липня 2019 р., 13:44

Зеленський закликав в.о. глави ДФС Власова написати заяву про відставку. Той пообіцяв зробити це сьогодні ж.

Президент України Володимир Зеленський закликав в.о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова написати заяву про відставку через невиконання в повному обсязі їхньої домовленості про звільнення керівників чотирьох митниць у західних областях України.

"Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяв на звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Facebook і дуже радів, що дійсно нормальна людина з'явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не співпадали з вашим постом у Facebook. Тобто ви людей відправили у відпустку", - сказав глава держави на нараді з питань розвитку морських портів в Одесі у суботу, 13 липня.Власов указав, що "за цей короткий термін мета досягнута", і ці митники звільнені від виконання обов'язків. "Дві посадові особи пішли у відпустку за станом здоров'я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення", - зазначив він.Президент різко відреагував на відповідь Власова: "Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд я, ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю за вашою вертикаллю. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Facebook, а з реальних документів", - сказав Зеленський, звертаючись до Власова."Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін", - відповів в.о. глави ДФС.Нагадаємо, 9 липня Власов повідомив, що звільнив керівників чотирьох митниць - Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp