Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія збирається відправити другий конвой на Схід

25 серпня 2014 р., 11:59

Гарантії безпеки конвою забезпечуватимуть "ополченці".

«Ми направили вчора ноту до МЗС України з інформуванням про наш намір підготувати черговий конвой з гуманітарними вантажами - доклали докладний перелік номенклатури та кількість тих вантажів, які плануються до відправки, і висловили надію на співпрацю з українською владою в узгодженні всіх необхідних формальностей», - сказав Лавров. 

Він заявив, що РФ розраховує, що на це знадобиться, з «врахуванням наявного досвіду», нетривалий час. «Ми хочемо домовиться про умови доставки другого конвою тим же маршрутом у тих же параметрах за участю українських прикордонників і митників у найближчий час. Принаймні ми переконані, що це треба зробити на цьому тижні», - завив Лавров. 

При цьому він повідомив, що аналогічна нота направлена ​​до Міжнародного комітету Червоного Хреста із запрошенням взяти участь у цій роботі. Він заявив, що РФ сподівається, що «штучних затримок», як це було з першим конвоєм, не буде. Лавров підкреслив, що Росія готова використовувати контакти з "ополченцями", щоб вони підтверджували гарантії безпеки при доставці в зону конфлікту українських гуманітарних вантажів. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp