Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гвардійці з Ужгорода віднайшли викрадені кошті та виявили громадян з ймовірно забороненими речовинами

17 липня 2019 р., 12:05

І так буває


Військовослужбовці 3 батальйону 2 Галицької бригади під час виконання завдань з охорони громадського порядку спільно з працівниками поліції повернули викрадені кошти, мобільний телефон та виявили чоловіка, який при собі мав речовини, зовні схожі на наркотичні.

Так, 13 липня близько 19 години по лінії «102» надійшло повідомлення про здійснення крадіжки поблизу автобусної зупинки. Прибувши на місце події правоохоронці побачили жінку, яка повідомила, що під час того, як вона рухалась вулицею до неї підбігло 4-5 малолітніх осіб ромської національності. Останні повалили жінку на землю та почали наносити тілесні удари по голові та вирвали сумочку. У жіночій сумочці знаходились грошові кошти у сумі 750 гривень та мобільний телефон марки «Самсунг» вартістю майже 7000 гривень. Отримавши опис нападників гвардійці та працівники поліції почали розшукові дії. Згодом було затримано двох осіб, які ймовірно були причетні до події та підпадали під опис. В кишені одного з них був виявлений викрадений телефон. Триває слідство.

13 липня близько 20:30 екіпаж у складі працівників поліції та гвардійців помітили автомобіль марки «Пежо», який не здійснив зупинку на червоне світло світлофору. Водія зупинили та під час перевірки документів він почав помітно нервувати. Було прийнято рішення здійснити поверхневий огляд під час якого було знайдень прозорий пакетик з застібкою, в якому знаходилась порошкоподібна речовина зовні схожа на наркотичну. Загальна вага змісту пакету була близько 5 грамів. Речовину направлено на експертизу, триває слідство.

14 липня близько півночі на лінію «102» надійшло повідомлення про домашнє насилля. Прибувши на місце події екіпаж у складі гвардійців та працівників поліції виявили заявницю, яка повідомила, що колишній чоловік викрав у неї сумку. В ній знаходились грошові кошти у сумі 500 гривень, банківська картка на рахунку якої було 3000 гривень та мобільний телефон вартістю близько 4000 гривень. Провівши пошукові дії чоловіка було затримано та направлено до відділку поліції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp