Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Грані життя» показали в Ужгороді (ФОТО)

17 липня 2019 р., 16:30

Нещодавно

Вчора 16 липня, в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відкрилась виставка члена Національної спілки художників України, лауреата та переможця багатьох міжнародних мистецьких конкурсів, художника з м. Хмельницького Володимира Карвасарного – «Грані життя».

Першу виставку плакатів в Ужгороді відкривали: Єпископ Ужгородський і Закарпатський Кирило УПЦ, Михайло Белень – заслужений художник України, Емма Левадська – художниця, дизайнерка, Мар’яна Мегела – заступник директора з науково-освітньої роботи, Володимир Карвасарний – автор виставки.

Творчість Володимира Карвасарного – це нове слово у вітчизняному плакатному мистецтві. Художник не обходить осторонь як історичні події минулого, так і проблем, які виникли в новітній історії, зокрема України. Також митцеві добре вдаються плакати на різні теми: як екологічні, соціальні та на тему захисту і збереження історико-архітектурної спадщини. У кожному його творі чітко виражена громадянська позиція, небайдужість до всього, що оточує і визначає як сьогоднішнє, так і майбутнє.
Плакат цікавий насамперед тим, що розкриває головну ідею завуальовано, даючи глядачеві можливість самостійно прийти до викладеної ідеї, розгадавши твір наче загадку.

Виставка триватиме до 16 серпня 2019 року.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp