Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Капушанській в Ужгороді тривають роботи

17 липня 2019 р., 16:50

Із заміни газопроводів

Стан вулиці Капушанської в Ужгороді викликає ряд питань у частини містян та гостей міста. Нині тут завершуються роботи із заміни газопроводів середнього та низького тисків.Роботи полягають у тому, що працівники АТ “Закарпатгаз” розкопують старі труби, заміняють їх на нові і закопують знову. Звісно, процес вимагає зусиль та часу, а тому створюється ряд труднощів для пересування цими ділянками.

Як повідомили в компанії, ремонтні роботи на Кппушанській уже фактично завершені. Старі газопроводи були металевими, нині їх замінили на сучасні поліетиленові, строк експлуатації яких більший. Всього замінено майже 2 км газопроводів. Наразі залишилося відновити дорожнє покриття. Договір на проведення таких робіт "Закарпатгаз" заключив із фірмою, яка має відповідну ліцензію. До кінця липня, за розрахунками, все мало б бути в порядку, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі АТ "Закарпатгаз".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp