Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська область: про пожежну безпеку, правила поведінки на воді та під час відпочинку на природі селянам розповідали рятувальники

19 липня 2019 р., 10:05

Також окремо зупинилися на заходах безпеки під час проведення позачергових виборах до Верховної Ради України

Селищна рада, садочки, заклади відпочинку та оздоровлення людей та місцеві жителі смт Вишково Хустського району опинилися в епіцентрі уваги місцевих рятувальників.

Саме тут 18 липня працівники Хустського міськрайонного відділу провели пожежно-профілактичне відпрацювання. Головною метою заходу було інформування громадян про правила пожежної безпеки в побуті та на робочому місці.

Озброївшись видавничо-друкарською продукцією з питань безпечної життєдіяльності працівники оперативно-рятувальної служби навідалися до органу місцевого самоврядування, де було проведено своєрідну нараду щодо статистики пожеж та найбільш поширених причин, через які вони виникають. Далі завітали до місцевих дошкільних навчальних закладів, де в доступній для дітей формі розповіли про небезпеку дитячих пустощів з вогнем тощо. Після цього здійснювали подворовий обхід помешкань громадян. У ході спілкування з жителями населеного пункту рятувальники наголошували на дотриманні правил пожежної безпеки у побуті та безпечній поведінці під час відпочинку біля водойм та в лісопаркових зонах. Також окремо зупинилися на заходах безпеки під час проведення позачергових виборах до Верховної Ради України.

Не оминули й заклади відпочинку та оздоровлення людей, а також заклади харчування, де відвідувачам та працівникам роздали листівки відповідного змісту та розповіли про безпечну поведінку вдома та під час відпочинку на природі.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp