Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США вперше за десять років змінюють тест на громадянство

22 липня 2019 р., 19:44

Для отримання американського громадянства достатньо відповісти на шість питань з десяти

Перші випробування нового списку питань розпочнуться восени 2019 року, а повна заміна відбудеться до кінця 2020 року - на початку 2021 року.

Служба громадянства та імміграції США 19 липня оголосила про початок реалізації нового плану з "удосконалення тесту для отримання громадянства". Як сказано на сайті організації, питання нинішнього тесту будуть переглянуті та оновлені.

Зокрема, зміни стосуватимуться розділів суспільствознавства, історії США, політичного устрою і системи цінностей, а також тесту на знання англійської мови.Перші випробування нового списку питань розпочнуться восени 2019 року, а повна заміна відбудеться до кінця 2020 року - на початку 2021 року. Останній раз тест для отримання громадянства США переглядався владою у 2009 році.

Він містить 100 питань про США, з яких кожному здобувачеві ставиться десять. Щоб пройти тест, необхідно правильно відповісти на шість з них.

Тим часом 11 липня президент США Дональд Трамп, після багатотижневого судового спору з Демократичною партією і правозахисниками, відмовився від включення в перелік питань до наступного перепису населення питання про громадянство.

Замість цього за допомогою указу він має намір зібрати інформацію про громадянство в базах даних різних міністерств і відомств.

Трамп вважає вкрай важливим мати чітке уявлення про те, скільки в країні проживає осіб з громадянством США і скільки - без нього. Адміністрація нинішнього президента спочатку оголошувала про прагнення знизити рівень легальної і нелегальної імміграції.

У середині липня президент США запропонував чотирьом демократкам з Конгресу "повернутися у свої країни". Троє з них народилися в США, четверта приїхала туди дитиною і отримала громадянство. Палата представників засудила Трампа за расистські висловлювання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp