Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські малюки пішли в ліс

23 липня 2019 р., 18:50

На екскурсію

У с.Волосянка діяв літній православний табір для дітей «Стежкою добра». Цікавим виявився і візит дітвори до місцевих лісівниківВолосянківського лісництва, які розповіли про значення збереження величного Божого творіння – навколишньої природи.

Головною темою зустрічі, звичайно, був його величність ЛІС. Основні тези, що звучали, були спрямовані на донесення до юні суті правильності ведення лісового господарства, збереження природних ресурсів та біорізноманіття, забезпечення людей продуктами лісу водночас зі охороною та примноженням його багатств.

Лісничий Юрій Іваник наголосив на необхідності поважати працю лісівників, подякував дітям, що вони з шанобою ставляться до природи. Він акцентував увагу хлопчиків і дівчаток на важливості знань про лісові розсадники, про вирощування садивного матеріалу, піклування про «легені планети». « Великоберезнянщина – край лісів та гір. Для кожного з нас ліс є домом. Тому наше завдання оберігати та примножувати зелену красу, створену Богом».

Після бесід, конкурсів та тематичних ігор табірчани відвідали лісовий розсадник на території лісництва, де практично закріпили теоретичні знання. Водночас діти на практиці побачили всі етапи вирощування зеленої краси Карпат, гарно відпочили на лоні природи, здобули нові знання, які допоможуть їм стати активними охоронцями багатств лісу. Переможці конкурсів і змагань отримали подарунки.





Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp