Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юриста, що намагається заволодіти підприємством з видобутку золота на Закарпатті, внесли до бази «Миротворця» як загрозу національній безпеці

24 липня 2019 р., 12:50

Отримав "по заслугам"

Дмитра Зайцева – соратникаОлександра Ходаковського й одного із засновників організації «Патріотичні сили Донбасу», члена Центральної контрольно-ревізійної комісії внесли до бази «Миротворця», який займається дослідженням ознак злочинів проти національної безпеки України. У 2014 він був серед організаторів незаконного референдуму на Донбасі.

Дмитро Зайцев спеціалізується на послугах, пов'язаних з незаконним поглинанням підприємств і їхніх активів. Протягом 10 років підконтрольна йому компанія Cengart Financial INC намагалася заволодіти активами «Закарпатполіметали».

Разом з тим, Дмитро Зайцев фігурує в низці кримінальних проваджень по «обналу» та неправомірному заволодінні майном.

Дотичний разом з Олександром Маштепою до рейдерства універмагу «Україна». У 2009 році він був в.о. керівника державної компанії «Закарпатполіметали». Ця компанія збанкрутувала у зв’язку з величезною фінансовою вимогою з боку нікому невідомого офшору – Cengard Financial. Комітет кредиторів тоді очолив Дмитро Зайцев, адміністратором комітету був Володимир Гуртовий. І Зайцев, і Гуртовий тепер є адвокатами Lyndhurst Development Trading, яка й ініціювала проблеми в універмазі «Україна».

Вільно пересувається як на непідконтрольній території Донбасу, так і по всій території України. Профіль діяльності – банкрутство державних підприємств шляхом подальшого заволодіння майном, а також звичайне рейдерство.

Громадська організація Антикорупційний блокпост висвітлює не законну діяльність російського бізнесу в Україні, що підпадає під дію Закону України «Про санкції».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp