Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держекоінспекція перевіряє забруднення землі в Мукачівському районі

24 липня 2019 р., 18:05

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області отримала листа щодо ситуації, пов’язаної з забрудненням земельних ресурсів на території Великолучківської сільської ради, Мукачівського району ( в межах населеного пункту с. Великі Лучки).

На місце аварії здійснили виїзд спеціалісти Інспекції. В ході обстеження території сільськогосподарських угідь с. В.Лучки виявлено невідому речовину чорного кольору з різким неприємним запахом. Потрапляння речовин у водні об’єкти не виявлено, загрози забруднення поверхневих вод немає. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища визначено площу забрудненої ділянки та відібрано проби грунтів для проведення інструментально-лабораторних досліджень. За результатами досліджень буде проведено розрахунок розміру шкоди, заподіяної земельним ресурсам. Державна екологічна інспекція у Закарпатській області продовжує контроль та буде інформувати громадськість про хід ліквідації ситуації, що склалася.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp