Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський скликав майбутніх "слуг народу" в Раді

25 липня 2019 р., 16:16

Президент провів зустріч з майбутніми нардепами від Слуги народу, обраними як за списком, так і по мажоритарних округах.

Президент України Володимир Зеленський в четвер, 25 липня, в Києві провів зустріч з майбутніми народними депутатами від партії Слуга народу. Про це повідомили агентству Інтерфакс-Україна учасники зустрічі, на ній були присутні практично всі майбутні нардепи, обрані як за списком, так і по мажоритарних округах.Зокрема, кандидат в народні депутати за списком Слуги народу Данило Гетьманцев розповів, що на зустрічі обговорювали загальні принципи майбутньої роботи у Верховній Раді.

"Не брехати. Не красти. Не відступати. Це квінтесенція того, що він (Зеленський, - ред.) говорив", - сказав Гетьманцев після зустрічі."Якщо переказати, про що була розмова. Ми говорили про те, як ми зустрілися... про те, чому зустрілися. Він говорив, власне кажучи. Ми сиділи, слухали, але погодилися з ним. Ми говорили про те, для чого ми зустрілися і що плануємо робити. Ми говорили про те, що для нас важливо залишитися в історії держави, не зганьбити себе, свою політичну силу, свої сім'ї... Це така світоглядна основа, на якій ми будемо надалі будувати свої відносини у фракції і свої дії будемо від цього відштовхувати", - розповів майбутній парламентарій.Крім того, кілька учасників зустрічі повідомили, що на заході був присутній в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов.П'ятий номер виборчого списку партії Галина Янченко зазначає, що на зустрічі з президентом майбутніх депутатів від політсили націлили на відповідальну та інтенсивну роботу з перших днів діяльності новообраного парламенту."На зустрічі з президентом говорили про те, що ми отримали велику довіру, а велика довіра породжує велику відповідальність. Тому нам потрібно працювати, відпустки, швидше за все, нам особливо не світять", - сказала вона.Янченко вказала, що перші місяці роботи нового парламенту будуть дуже складними і насиченими.

"Всі повинні бути на місці, у своїх комітетах, на пленарних засіданнях", - зазначила вона.Янченко повідомила, що наразі триває напрацювання пакетів законів, які необхідно буде прийняти в перші місяці роботи Верховної Ради нового скликання."Тепер все, що будуть говорити про владу, будуть говорити про нас. Тому максимальна відповідальність, не може бути ніяких корупційних проявів", - підкреслила вона.Своєю чергою, третій номер списку партії Ірина Венедиктова вказала, що основним лейтмотивом зустрічі було визначення ключової мети роботи майбутніх народних депутатів. "Потрібно служити своїй державі. Це був основний меседж зустрічі", - зазначила вона.При цьому, за її словами, питання майбутнього глави парламентської фракції, голови Верховної Ради на зустрічі з президентом не обговорювалися.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp