Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Facebook видалив майже дві тисячі акаунтів через фейки

25 липня 2019 р., 16:24

Видалення сторінок сталося в рамках протидії "координованої неаутентичної поведінки".

Адміністрація соцмережі Facebook видалила 294 персональних акаунти, 1509 сторінок і 32 групи, зареєстрованих з України, Росії, Таїланду і Гондурасу. Про це сказав директор Facebook з політики кібербезпеки Натаніель Глейчер, повідомляє Reuters у четвер, 25 липня.

За його словами, видалення сторінок сталося в рамках протидії "координованої неаутентичної поведінки". Флетчер зазначив, що компанія не хоче, щоб її сервіси використовувалися для маніпулювання людьми.

Загальна аудиторія видалених сторінок налічувала 274 тисячі осіб.

"У кожному з цих випадків люди, які стояли за цією активністю (облікових записів і сторінок - ред.) координувалися між собою і використовували акаунти, щоб створити хибне уявлення про себе", - зазначив Глейчер.

Раніше адміністрація Facebook видалила 97 керованих з Росії сторінок, груп і акаунтів, які були сфокусовані на Україну і поширювали недостовірну інформацію.

Також стало відомо, що співробітники Facebook в період з жовтня 2018 року по березень цього року видалили понад 3 млрд акаунтів, які поширювали дезінформацію і спам.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp