Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ заблокувала пасажирські перевезення з Одеси в "ЛНР"

26 липня 2019 р., 21:32

СБУ заблокувала незаконні пасажирські перевезення між ОРЛО і Одесою

Силовики блокували рейсові перевезення з Одеси через РФ у непідконтрольну Луганську область.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) блокували механізм незаконних пасажирських перевезень у тимчасово непідконтрольні райони Луганської області й у зворотному напрямку. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що жителі з ЛНР організували нелегальні автобусні рейси з Одеси. Транспортний маршрут пролягав через територію РФ до тимчасово непідконтрольної території Луганської області. Перетин державного кордону здійснюється в непідконтрольних українській владі пунктах пропуску.

До протиправної діяльності ділки залучили двох жителів Харкова як диспетчерів автобусних рейсів.

Під час слідчих дій в житлових приміщеннях фігурантів провадження правоохоронці виявили документацію та інші речові докази, що підтверджують протиправну діяльність, повідомили в СБУ.

Зараз двом зловмисникам оголошено про підозру і рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Раніше повідомлялося, що СБУ заблокувала нелегальні перевезення з "ЛНР". Житель Луганська платив "податки" сепаратистам і надавав їм транспортні засоби для перевезення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp