Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Церква подарувала військовим позашляховик (ФОТО)

26 серпня 2014 р., 12:45

Авто придбали на кошти, які для бійців зібрала церква.

 

У п’ятницю, 22 серпня, позашляховик відправлено з Тячівського районного військкомату у Мукачів, звідки авто перевезуть в зону АТО.

Як розповів Віктор Хрипта, єпископ церков християн віри євангельської України, питання щодо допомоги військовослужбовцям у зоні АТО порушувалось на зустрічі губернатора області Валерія Лунченка з представниками різних релігійних конфесій. Тому помісними церквами обласного об’єднання було організовано збір коштів, на які було заплановано закупити засоби захисту та продукти харчування для армійців.

По завершенні збору коштів, Віктор Іванович звернувся до обласного військового комісара, полковника Івана Васильцюна, який повідомив, що наразі, серед основних потреб військових у зоні АТО є автомобільна техніка. Тому було прийнято рішення використати зібрані гроші на придбання позашляховика.

Нами було знайдено та організовано купівлю ЗИЛ 131, який ще не був у використанні. Відтак проведено техобслуговування, замінено шини, поставлено нові акумулятори і електропроводку. Цей автомобіль церкви обласного об’єднання дарують для потреб військових в зоні АТО, - розповів Віктор Хрипта.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp