Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники закликали громадян дотримуватися правил пожежної безпеки

30 липня 2019 р., 17:10

Закарпатські рятувальники продовжують проводити пожежно-профілактичну роботу в населених пунктах області

 

Так, 30 липня пожежно-профілактичні відпрацювання відбулися на території Ужгородського та Берегівського районів.

Зокрема фахівці Ужгородського міськрайвідділу Управління ДСНС в області навідалися в с. Кінчеш. Там під час по дворових обходів громадян провели інформаційну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Спілкуючись із власниками помешкань рятувальники наголосили на дотриманні правил поведінки під час монтажу та експлуатації електроустановок, також розповіли про обережність під час поводження з відкритим вогнем та застерегли від безконтрольного спалювання сухої рослинності поблизу полів із зерновими культурами тощо.

У свою чергу берегівські рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями с. Косонь. Там окрім по дворових обходів помешкань громадян, працівники ДСНС відвідали і заклади торгівлі, медичну установу та місцевий дошкільний заклад освіти. Всім категоріям громадян було вручено інформаційні листівки з відповідною пожежною тематикою та проведено бесіди на предмет дотримання правил пожежної безпеки.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp