Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В міській раді продовжать працювати з відкритими даними

1 серпня 2019 р., 10:30

Оприлюднення відкритих даних – одна з ключових складових електронного урядування, яке активно розвивається в нашій державі та у світі загалом

Ужгородська міська рада продовжує роботу з оприлюднення відкритих даних та напрацювання зручних сервісів для користування наборами таких даних. Днями відбулися кілька робочих нарад із керівниками комунальних підприємств, працівниками структурних підрозділів міськради щодо повноти оприлюднення всього масиву даних, які є у їхньому розпорядженні, та відповідності вимогам останніх змін до Постанови Кабміну (№835 від 21 жовтня 2015 р.).

Наголошувалося, що всі дані мають оприлюднюватися у машиночитному форматі, тобто структуровані таким чином, щоб інформаційні системи могли ідентифікувати, розпізнавати, перетворювати та отримувати їх без участі людини.

Оприлюднення відкритих даних – одна з ключових складових електронного урядування, яке активно розвивається в нашій державі та у світі загалом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp