Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закапатті сталася смертельна ДТП

26 серпня 2014 р., 19:43

Чоловік не впорався з керуванням і збив жінку-пішохода.

Днями мешканець селища Ясіня рухаючись на своєму мотоциклі"Хонда ЦРФ-450", здійснив наїзд на 52-річну односельчанку.

Водій мотоцикла зателефонував до чергової частини Рахівського райвідділуміліції та повідомив, що здійснив наїзд на жінку – пішохода. Після отриманогоповідомлення на місце події виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронцівстановили, що наїзд було здійснено біля 20.25 години в селищі Ясіня. 44-річний водій керуючи мотоциклом "Хонда-ЦРФ-450", рухаючись в напрямкус.Лазещина, не впорався з керуванням та допустив наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину дороги в невстановелному місці. Травмованузабрала карета швидкої допомоги, та від отриманих травм жінка померла влікарні.

- Водій мотоцикла опитаний та відпущений, транспортний засіб доставлено на штрафний майданчик. Слідчий Олександр Сойма розпочав кримінальнепровадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушенняправил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якікерують транспортними засобами, якщо вони спричинили смертьпотерпілого). Караються такі діяння позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, - прокоментував очільник Рахівськогорайвідділу міліції Геннадій Чайковський.

Інформація Рахівського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp