Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міський голова Ужгорода знову приймав громадян

5 серпня 2019 р., 16:20

Сьогодні Богдан Андріїв провів прийом громадян

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні провів черговий особистий прийом громадян. На прийомі були присутні також заступники міського голови Ігор Фартушок та Василь Гомонай, керівники окремих структурних підрозділів міськради.
Загалом надійшло 37 звернень, зокрема 9 колективних, від 64 ужгородців. Найбільше питань стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, сприяння в ремонті покрівель, каналізаційних мереж, фасадів багатоповерхівок тощо. Крім того, цікавилися чергою на квартирний облік, були і звернення від ужгородців із подяками за зроблене в місті.
Одне з колективних звернень – від мешканців вулиці Загорської, вони звернулися з пропозицією створити новий автобусний маршрут, який, зокрема, з’єднував би вулицю Загорську та площу Шандора Петефі. Ужгородцям роз’яснили, що після отримання чергової партії нових автобусів «ЕЛЕКТРОН» буде впроваджено новий маршрут «УжНУ – мікрорайон «Дравці», який пролягатиме зокрема через вул. Загорську, Новий район, автовокзал, залізничний вокзал.
Із кожного порушеного питання Богдан Андріїв дав доручення вивчити та по можливості вирішити проблему.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp