Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: В Амфітеатрі можна буде подивитися кіно

8 серпня 2019 р., 14:30

Просто неба

Як інформують на сторінці у мережі групи «ALIVE:ДобраНіч» ужгородці декілька разів на тиждень збираються і дивляться знакове кіно під зорями. І не тільки кіно! Варто слідкувати за анонсами на сторінці.

Вас запрошують взяти з собою теплі речі та завітати на кіносеанс. Вам запропонують бутерброди та гарячий чай, ароматний джин та смаколики.

У четвер, 8 серпня, відбудеться показ культового кіно майстра кримінальної еклектики Квентіна Тарантіно — «Кримінальне Чтиво».

Ціле сузір’я геніальних акторів та гостросюжетна кримінальна романтика - ось що буде актуальним в цей вечір. Репрезентуючись у досить цікавому стилі, фільм об'єднує перехресні сюжетні лінії Лос-Анджелеських, бандитів, злочинців, кримінальних спільнот, та таємничий портфель. Назва фільму відноситься до злочинних романів, популярних у середині 20-го століття, відомих своїми графічними насильствами та проникливим діалогом.

Розклад:

21.00 - відкриття 21.45 - «Кримінальне Чтиво»Неймовірно, але факт - все це ви будете бачити на екрані площею 21 кв.м. та чути на найкращій звуковій системі Adam Hall від студії "Чуєш, Бачиш"!

Вхід вільний, але так як це суспільний проект для Ужгорода із великими затратами, глядачів запрошують долучитись до благодійної підтримки проекту. Реквізити ви знайдете на сторінці проекту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp