Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" водіїв не злякав (ФОТО)

8 серпня 2019 р., 16:50

Ось такі реалії

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Берегівському, Тячівському, Іршавському, Хустському, Виноградівському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У Берегові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі Q7» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом джипа перебував у стані алкогольного сп’яніння житель Мукачева. Чоловік не надав водійського посвідчення і відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У поліцію Ужгородського району ввечері надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в селі Руські Комарівці їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Volkswagen Pоlо» іноземної реєстрації, який може накоїти лиха. Прибувши у село, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Нижня Апша на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили незареєстрований скутер марки «Аlfа», яким керував без захисного шолома житель села Грушево. Водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.
Ще один незареєстрований скутер поліцейські зупинили в селі Рокосово Хустського району. Водій, місцевий житель, керував у стані алкогольного сп’яніння і без відповідних документів. Драгер виявив у нього 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не працювали задні габарити. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Білки Іршавського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Малий Раковець у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Випадок керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp