Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники допомогли туристам, що заблукали в Карпатах

9 серпня 2019 р., 13:25

О 19:30 професіонали ДСНС знайшли німкень в районі полонини Кукул

8 серпня о 17:50 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття зателефонували туристки з Німеччини й повідомили, що вони заблукали в Карпатах. Було прийняте рішення про утворення двох пошуково-рятувальних груп, оскільки, через поганий мобільний зв'язок, не можна було точно зрозуміти в якому з двох місць знаходяться потерпілі. Отож надзвичайники гірського пошуково-рятувального відділення с. Лазещина вирушили в напрямку полонини Кукул Рахівського району, а їхні колеги з с. Нижні Ворота Воловецького району попрямували в район гори Пікуй, що на Воловеччині.

О 19:30 професіонали ДСНС знайшли німкень в районі полонини Кукул. З'ясувалося, що потерпілі мають проблеми і з самопочуттям: старшій (1987 р.н.) подорожуючій довелося давати протиалергенні препарати, а молодшій (1990 р.н.) заспокійливі. Після надання іноземкам долікарської медичної допомоги, їх було транспортовано до Ясінянської лiкарнi та передано під опіку медиків.

Усього в пошуково-рятувальній операції брало участь 10 надзвичайників, автомобіль високої прохідності та квадроцикл.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp