Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цьогорічна «Ужгородська регата» стала рекордною (ФОТО)

10 серпня 2019 р., 18:00

Захід минув весело та креативно

Вже традиційно головною умовою цього розважального дійства було те, аби всі плавзасоби були саморобними та оригінальними. Цього літа у регаті взяли участь 32 водні екіпажі. Це число стало рекордним за всі роки заходу.

{g}

Також до події, окрім ужгородської флотилії радо долучилися боржавська, тисянська та латорицька. Заплив жваво та весело стартував Підзамкового «порту» (пляж біля Підзамкового моста, правий берег), а фінішували учасники на лівому березі Ужа, за мостом Масарика. Там і назвали переможців цьогорічної регати.

У номінації «Летючий Голландець» (найшвидше судно) перемогла команда «Кояк 3», яка пропливла всю дистанцію за 19 хвилин  у номінації «Веселий роджер» (найоригінальніше судно) – команда «Площа Петефі», «Чорна каракатиця» (найшвидше судно серед саморобних) – команда «Форель у кущах, яфини», у номінації «Ноїв ковчег» (найчисельніший екіпаж) – команда АС/DC, яка складалася з 30 членів екіпажу.

А ще до заходу долучився Рух підтримки закарпатських військових та благодійна організація для допомоги безпритульним тваринам «Барбос». Не залишили без підтримки і полонених українських моряків. Учасники регати використали під час заходу символіку морського флоту України, серед іншого були і прапори.

Вікторія Лисюк «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp