Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрулі Нацгвардії: в МВС розповіли про результати

10 серпня 2019 р., 15:55

У МВС повідомили, скільки нацгвардійці затримали підозрюваних у скоєнні кримінальних злочинів.

Самостійні піші патрулі Національної гвардії, які з'явилися на вулицях українських міст 1 серпня, за перший тиждень роботи виявили та затримали 32 людини за підозрою в скоєнні кримінальних злочинів. Про це в суботу, 10 серпня, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Ще 19 осіб було затримано спільно зі співробітниками Національної поліції України під час участі в профілактичних заходах, у районі проведення операції Об'єднаних сил і місцях літнього оздоровчого сезону", - сказано в повідомленні.За даними МВС, велика частина таких правопорушень кваліфікована за ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту" Кримінального кодексу України.Серед затриманих - троє громадян, яких підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами."За підозрою в скоєнні адміністративних правопорушень протягом тижня гвардійці затримали 474 людини, 289 осіб - самостійно, 185 - спільно зі співробітниками Нацполіції України", - додали в МВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp