Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Польщі на будівництві газопроводу загинув українець

10 серпня 2019 р., 16:29

Під час будівництва нового газопроводу величезна труба вагою близько 10 тонн скотилася у розкоп, де був громадянин України.

У Польщі в п'ятницю, 9 серпня, на будівництві нового газопроводу загинув громадянин України. Про це повідомляє Super Express.Трагічний інцидент стався в місті Погурськая Воля недалеко від Тарнува у Малопольському воєводстві. Під час будівництва нового газопроводу величезна труба вагою близько 10 тонн скотилася в розкоп, де був чоловік.Колеги-будівельники кинулися йому на допомогу. Їм вдалося його витягти, однак внутрішні травми виявилися смертельними. Загиблий виявився 37-річним громадянином України. Поліція, прокуратура і Національна інспекція праці працювали на місці інциденту.Будівництво газопроводу Погурськая Воля-Твожень передбачає прокладення приблизно 168 кілометрів нового газопроводу високого тиску, який буде проходити через околиці Тарнува, Казімежа-Вельку, Скалбмієжа, Волброма, Олкуша і до містечка Твожень у Сілезії.Напередодні повідомлялося, що громадянин України помер в аеропорту Таллінна. Українцю стало погано в зоні прикордонного контролю. Медики і рятувальники не змогли реанімувати його.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp