Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пакистан перекидає військову техніку на кордон з Індією - ЗМІ

12 серпня 2019 р., 13:54

Індійські відомства уважно стежать за переміщеннями пакистанських військових у прикордонних районах.

Пакистан почав перекидати свою військову техніку до індійського кордону. Про це повідомляє індійське агентство ANI з посиланням на урядові джерела в понеділок, 12 серпня.

"У суботу три транспортні літаки С-130 ВПС Пакистану доставили військову техніку на військову базу Скарду, розташовану поблизу історичної області Ладакх (належить Індії, - ред.). Індійські відомства уважно стежать за переміщеннями пакистанських військових у прикордонних районах", - йдеться в повідомленні.Стверджується, що доставлене озброєння згодом може бути використано армією Пакистана для підтримки ударів ВПС - аналогічних тим, що були здійснені щодо індійської частини Кашміру в лютому поточного року. Наступним кроком з боку Ісламабада, вважають джерела, стане перебазування на базу Скарду винищувачів-бомбардувальників Ченду FC-1 Сяолун.Нагадаємо, 5 серпня уряд Індії вирішив позбавити штат Джамму і Кашмір особливого статусу. Уряд країни почав перекидання тисячі військових у цей регіон.У відповідь на це Пакистан знизив рівень дипломатичних відносин з Індією. Також комітет нацбезпеки Пакистану постановив переглянути всі двосторонні домовленості з Індією.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp