Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбудеться "Караван дружби"

13 серпня 2019 р., 17:10

В Хусті відбудеться "Караван дружби"

Проект Генерація UA успішно розвивається з 2016 року в рамках програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», що реалізовується за ініціативи Дитячого Фонду Німеччина та МБФ Жовто-Блакитні Крила, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Проект створено з метою надання різносторонньої допомоги дітям, що постраждали внаслідок бойових дій у Донецькій та Луганській областях України, дітям з особливими потребами, дітям із багатодітних та малозабезпечених родин, дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах та дітям-сиротам. 

Одним із основних напрямків діяльності, окрім психологічної підтримки і пост-реабілітації дітей, - є проект Караван Дружби. Це реабілітаційні тематичні виїзди дітей по Україні (Львів, Київ, Одеса, Харків, Бердянськ), які спрямовані на соціальну інтеграцію та всебічний розвиток. Це захоплюючі подорожі з цікавим навчанням з елементами альтернативної освіти та профорієнтаційних навичок, участь у сучасних процесах створення проектів та навчання сучасним професіям та веселим відпочинком. Для дітей - це нові місця, нові знання та нові друзі! Вже відбулися Кіно-Караван, на Екологічну тему, Різдвяний, Мистецький, Навчання анімації, Форум театр, Підприємницький та ін. 

Так, 19-24 серпня 2019 року у с. Шаяни Хустського району відбудеться 21-ий Караван Дружби під назвою «Освітні технології». Захід спрямований на команду роботу між вчителем та дітьми, які захоплюються розвитком освітніх технологій, зокрема, альтернативними варіантами освіти. Цей Караван Дружби охоплює і творчість, і технічні навички. Команди навчаться створювати відеоролики із основних шкільних предметів, а також цікаві навчальні мультимедійні фрагменти та анімації. Найкращі матеріали у майбутньому будуть просуватися школам дистанційної освіти. 

А у період з 25 по 29 серпня 2019 року також у с. Шаяни організовується наступний Караван Дружби, присвячений кулінарній тематиці. Це сучасна кулінарна арт-платформа для гастро-експериментаторів та справжніх поціновувачів кухні, які люблять оригінально та з користю проводити свій вільний час. До складу групи увійшли діти та дорослі, які займаються кулінарією фахово. Учасниками цих заходів стануть діти та молодь від 11 до 17 років з Луганської та з Донецької обл., а також з Харкова та Одеси, зокрема діти ВПО та діти з інвалідністю. 

Впродовж Каравану діти займаються активними спортивними заняттями, відвідують термальні джерела, вивчають місцеві пам’ятки, пізнають місто Хуст, знайомляться із сучасними підприємствами та фермами, а також вивчають важливі основні моменти з права та антикорупції, і звичайно ж, учасники отримують корисні знання та безцінний досвід у вибраній тематиці. 

Саме тому Каравани Дружби продукують сприятливі умови для залучення інвестицій у регіони, зокрема в туристичну сферу, та популяризацію українських місцевостей серед всіх зацікавлених, хто займається подорожами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp