Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вперше за шість десятиліть у Києві почався ремонт консерваторії

14 серпня 2019 р., 19:20

Вперше за понад шістдесят років почався ремонт Національної музичної академії України ім. Петра Чайковського, і розпочався він з даху

Про це повідомляється на сайті “Музика України”.

“Велична будівля Київської консерваторії є справжнім символом столиці та і всієї України! Однак за красивим фасадом чимало недоліків. Тріщини у стінах, іржаві комунікації… Та головне – проблемний дах. Наші співробітники просто не встигають латати діри, крізь які протікає вода, надуває сніг. “Клаптиковий” ремонт вже не допомагає. Потрібне комплексне рішення, тобто повноцінний капітальний ремонт приміщення. І є вічна проблема – кошти” - підкреслив ректор академії Максим Тимошенко.

За його словами, новій команді менеджменту академії вдалося подолати всі перепони – розпочинається ремонт.

“Вперше за 62 роки з часу побудови Оперної студії та об‘єднання частково зруйнованого готелю “Континенталь” з будівлею студії і створення єдиного архітектурного ансамблю Київської консерваторії розпочався ремонт даху”, - зазначив ректор.

Тимошенко сподівається, що “нарешті з холодом в аудиторіях та з 76-ма дірами в даху консерваторії буде покінчено” - завдяки китайським партнерам. А саме завдяки створенню першого в історії державно-приватного партнерства між Китаєм та Україною, де державними партнерами з українського боку виступила НМАУ, з китайського – Хеншуйський університет та Адміністрація економічної зони Хеншуй, а приватним – компанія Юнчанледі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp