Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бізнесмени краю можуть розраховувати на "ЗІР"

27 серпня 2014 р., 16:54

Більше мільйона консультації отримано у такий спосіб

Платники податків протягом січня-липня 2014 року більше мільйона разів скористались електронним сервісом «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс».Нагадаємо, що електронний ресурс «ЗІР» запрацював у тестовому режимі з 1 січня 2014 року у рамках побудови Електронного уряду. 

Користуючись цим ресурсом, платник може оперативно дізнатися актуальну інформацію щодо оподаткування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та електронного цифрового підпису, іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС України.Фахівці зазначають, що лише в цьому році у «ЗІР» було внесено більше 1200 запитань та уніфікованих відповідей на них. Більшість з них стосувалась податкової тематики.

Скористатись «Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом» можна на офіційному порталі Державної фіскальної служби України за посиланням: «Інформаційно-довідковий ресурс», або за електронною адресою:http://zir.minrd.gov.ua.Нагадуємо, відповіді на запитання суб’єктам господарювання та громадянам надаються Інформаційно-довідковим департаментом Міндоходів за багатоканальним телефоном 0-800-501-007 (зі стаціонарних телефонів безкоштовно) з 08-00 до 20-00 (крім суботи та неділі).В електронному вигляді свої запити можна надсилати по e-mail: idd@minrd.gov.ua (цілодобово, без вихідних).
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp