Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородські спортсмени столицю підкорювали (ФОТО)

27 серпня 2014 р., 17:21

Змагання відбулися у День Незалежності.

 

24 cерпня в Києві відбувся фінал УСЛ(Української Стрітбольної Ліги). Саме там і визначилися кращі з кращих на вуличних кортах сезону 2014 року. Закарпаття представляла команда «Миши», яка виборола собі путівку у фінал, вигравши відбірковий турнір у Львові. Турнір проходив за олімпійською системою. Всього у юнацькому турнірі взяло участь 16 команд, 8 відбіркових (які виграли відбіркові турніри) і 8 кращих команд по рейтингу. 

Боротьба почалася запекла з першої ж гри. У 1/4 фіналу «Миши» зійшлися з командою Миколаєва. Наші хлопці перемогли з рахунком 11-4, і пройшли до півфіналу. У півфіналі ужгородці зустрілися з майбутніми чемпіонами, а саме з Дніпропетровська командою «АНД». Боротьба була запекла, було багато дальніх кидків, але точнішою була команда з Дніпра. 

«Миши» хотіли повторити минулорічне досягнення і виграти гру за 3 місце у команди з Кривого Рогу. Завдяки влучним попаданням з-за дуги наша команда впевнено перемогла з рахунком 11-5, і вдруге на турнірі УСЛ зайняла 3 місце. Склад команди «Миши»: Петечел Іван,Едвард Ножов, Владислав Лозицький, Антон Іванина.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp