Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До закарпатців похилого віку небайдужі фахівці (ФОТО)

16 серпня 2019 р., 09:40

Пам’ятають про важливе

15 серпня працівники Великоберезнянського підрозділу ДСНС Закарпаття відвідали підопічних стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання громадян похилого віку місцевого територіального центру.

Фахівці ДСНС поспілкувалися із літніми людьми та ознайомили працівників та громадян, що перебувають в закладі з порядком дій на випадок виникнення пожежі. Також, за допомогою демонстраційних матеріалів – листівок та плакатів, співробітники ДСНС нагадали правила пожежної безпеки при користуванні електропобутовими та газовими приладами.

Під час зустрічі рятувальники проінспектували умови на предмет дотримання вимог пожежної безпеки на території закладу та розповіли про основні причини виникнення пожеж. Також, для персоналу закладу було проведено своєрідний майстер-клас з використання первинного засобу пожежогасіння - вогнегасника. Адже на початковій стадії загорання, цей маленький помічник вогнеборців є досить дієвим та корисним.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp