Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плаваючі мотопомпи подарували закарпатським рятувальникам (ФОТО)

16 серпня 2019 р., 16:30

У рамках ділового партнерства іноземна делегація відвідала окремі місцеві пожежні команди, адже саме вони є дієвими помічниками професійних підрозділів ДСНС під час ліквідації пожеж.

На Закарпатті з кількаденним робочим візитом перебуває делегація пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки на чолі з гетьманом Краю Височина Їржі Бєгоунеком та генеральним директором пожежно-рятувальної служби Чеської республіки Драгославом Рібою. Також серед членів делегації: Ян Сламечка – голова Крайового об’єднання добровільних пожежників Краю Височина; Роберт Валал – директор підприємства «Пожежна безпека»; Катеріна Свободова – координатор співпраці Краю Височина і Закарпатської області.

Так, для вогнеборців МПК с. Поляна Сваявського району та с. Верхнє Водяне Рахівського району чеські колеги презентували плаваючі пожежні мотопомпи.

Начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак подякував за допомогу іноземним колегам не лише професійним підрозділам Служби порятунку, а й вогнеборцям місцевих громад та наголосив, що Закарпаття неодноразово потерпало від паводків, і саме подаровані сучасні агрегати значно підвищить оперативність надання допомоги населенню під час відкачки води з підтоплених дворогосподарств.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp