Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Волині чоловіка катували і поховали заживо

16 серпня 2019 р., 18:17

Після сварки двоє знайомих побили чоловіка, кинули його в машину і довго катували, а потім скинули в канаву і засипали землею.

Чоловік вижив і звернувся в поліцію.У поліцію Нововолинська Волинської області звернувся 54-річний місцевий житель, якого знайомі катували і поховали заживо. Про це повідомляє KP.ua в п'ятницю, 16 серпня.Чоловіків заявив, що посварився з двома знайомими молодчиками, майже удвічі молодшими за нього. Ті його побили, скрутили і кинули в машину. Йому заклеїли рот щільним скотчем, а також зв'язали руки і ноги. Водій з подільником везли чоловіка на терикон, б'ючи його по дорозі.На териконі його почали катувати ножем. Як повідомили правоохоронці, планів зарізати, судячи з глибини порізів, у злочинців не було - вони хотіли мучити чоловіка.В ході тортур вони відібрали у потерпілого паспорт і банківські картки, а також сумку з речами і грошима. Чоловіка вирішили залишити на териконі - він був живий, коли його скинули в канаву, а зверху засипали землею і сміттям. Наспіх закидавши його і понадіявшись, що він не зможе самостійно вибратися, зловмисники поїхали додому.Через кілька годин, коли вже стемніло, пов'язаний чоловік зумів звільнитися від мотузок і вибратися нагору. Він поспішив до правоохоронців. У відділення поліції він дістався до першої години ночі. Зловмисників затримали через пару годин. В одного з них вже є судимість за тортури.Проти 29-річного та 30-річного місцевих жителів відкрили кримінальне провадження за чотирма статтями: розбій, викрадення офіційних документів з корисливих мотивів, незаконне заволодіння паспортом та незаконне позбавлення волі людини.Зняти гроші з карток зловмисники не встигли. Як повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області, звинувачення вимагатиме, щоб рішення суду молоді люди чекали за ґратами.Нагадаємо, що раніше на Херсонщині грабіжники на очах у дитини катували сім'юбізнесменів праскою.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp