Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Впродовж цього сезону в літніх таборах та оздоровницях відпочило майже 2 тис. дітей залізничників Львівської магістралі

19 серпня 2019 р., 14:40

Серед найпопулярніших місць дитячого відпочинку та оздоровлення традиційно було узбережжя Чорного моря

Загалом понад тисяча дітлахів зі сімей залізничників із усіх регіонів, які об’єднує Львівська магістраль, побували в оздоровчому таборі «Прибережний», що в смт. Лазурне Херсонської області.

Ще понад 850 хлопців та дівчат упродовж цього літа відвідали дитячі табори та оздоровниці у кількох мальовничих куточках західного регіону. Серед улюблених місць веселого та корисного дозвілля дітлахів – дитячий оздоровчий табір «Трембіта» Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці, що в с. Циганівці, неподалік обласного центру Закарпаття, а також оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» в с. Комарів Сокальського району Львівщини і табір «Едельвейс» у смт. Микуличин Яремчанського району на Івано-Франківщині. Крім того, діти залізничників, які потребували цільового оздоровлення, мали можливість поїхати у дитячий санаторій «Джерело», що в Трускавці.

Загалом цього року завдяки ефективним та злагодженим зусиллям профспілкових організацій магістралі та керівництва залізниці, літня дитяча відпочинково-оздоровча кампанія пройшла якісно та безпечно. Таким чином діти збагатилися позитивними враженнями, оздоровилися та набралися нових сил для успішного початку нового навчального року.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp