Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українська співачка спродюсує кінокомедію

19 серпня 2019 р., 18:46

Як зазначає сама Оля Полякова, в кінопроєкті вона зіграє головну жіночу роль і вперше в житті виступить у ролі продюсера

Перший проєкт продюсерського дебюту співачки Олі Полякової - кінокомедія "Зірки за обміном" - став переможцем 11-го конкурсу кінопроєктів Держкіно в категорії "Ігрові повнометражні національні фільми для широкої аудиторії".Таким чином, стрічка отримає додаткову фінансову підтримку від держави, повідомили Укрінформу у пресслужбі компанії Secret Service Entertainment Agency.

"Найочікуваніша кінокомедія "Зірки за обміном" вийде на широкий екран 2020 року й буде представлена Поляковою спільно з українською компанією, лауреатом численних міжнародних премій, KINOROB. Режисером картини стане Олексій Даруга", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає сама Оля Полякова, в кінопроєкті вона зіграє головну жіночу роль і вперше в житті виступить у ролі продюсера.

"Разом із компанією KINOROB ми запускаємо найбільшу очікувану кінокомедію 2020 року. І, звичайно ж, вона про шалене... ні, не кохання - ненависть. Моїм партнером буде мегапопулярний артист", - заінтригувала Полякова.

Незважаючи на те, що сюжет майбутньої кінострічки поки що не розголошується, сценарій та ідея фільму отримали високу оцінку комісії під час пітчингу, на якому було представлено проєкт, зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, акторський дебют Полякової відбувся в січні 2018 року в комедії "Свінгери", яка за підсумком прокату стала найбільш касовою україномовною комедією, а також у першому в Україні сіквелі "Свінгери-2", який став найкасовішим українським фільмом 2019 року.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp