Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Максим Пустозвонов перейшов у «Київ-Баскет»

21 серпня 2019 р., 21:23

Минулий сезон 32-річний баскетболіст провів у складі «Одеси», в складі якої зіграв в 31 матчі

«Київ-Баскет» підписав форварда Максима Пустозвонова. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Минулий сезон 32-річний баскетболіст провів у складі «Одеси», в складі якої зіграв в 31 матчі. В середньому за гру він набирав 13,3 очки, робив 4,1 підбирань і віддавав 1,6 результативних передач.

Пустозвонов раніше виступав за БК «Київ», «Азовмаш», БК «Донецьк», «Будівельник», румунські «Пітешті» і «Університатю», а також за американський «Кантон Чардж» (Ліга розвитку НБА). Пустозвонов є чемпіоном двох країн – України та Румунії. У складі збірної України він грав на чемпіонаті світу 2014-го року, та на чемпіонатах Європи 2011, 2013, 2015, 2017-го років.

Влітку «Київ-Баскет» підписав сімох новачків: Антона Мусієнка, Олександра Тищенка, Кіндала Гілла, Деона Едвіна, Юрія Кондракова, Кейсі Шефферда і Аундре Джексона.

За підсумками минулого сезону «Київ-Баскет» став віце-чемпіоном України, у фінальній серії програвши «Хіміку» (0:3).

Вже у вересні кияни під керівництвом нового головного тренера Айнарса Багатскіса стартують у кваліфікації Ліги чемпіонів FIBA. 17 вересня віце-чемпіон України зіграє в Австрії проти «Капфенберга». Матч-відповідь відбудеться 20 вересня в Києві.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp