Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Харківщині заблокували схему збуту підробленого алкоголю і сигарет

22 серпня 2019 р., 08:21

У зловмисників вилучили майже 10 тисяч літрів контрафактного алкоголю і 32 тисячі пачок сигарет.

У Харківській області правоохоронці затримали учасників угруповання, яке займалося виготовленням і реалізацією контрафактної алкогольної продукції і сигарет. Про це в середу, 21 серпня, повідомила прес-служба поліції.Під час обшуків було вилучено майже 10 тисяч літрів. Зазначається, що фігуранти справи "спеціалізувалися" на горілці і коньяку.Незаконна діяльність здійснювалася на території Краснокутського і Богодухівського районів Харківської області, в подальшому контрафактна продукція повинна була потрапити на споживчий ринок Харкова й області.Продукція фасувалася в пляшки об'ємом п'ять літрів і в пакети bag-in-box об'ємом 10 літрів. Крім того, правоохоронці вилучили 32 тисячі пачок контрафактних сигарет без марок акцизного податку України.

За цим фактом розпочато досудове розслідування, передбачене статтею про незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів (ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про повідомленні про підозру й обрання запобіжного заходу фігурантам справи.npu.gov.uaНагадаємо, що в кінці липня в Одеській області також "накрили" склад з контрафактним алкоголем і сигаретами.Раніше повідомлялося, що під Вінницею вилучили 5 тисяч літрів підробного алкоголю світових брендів. Вантажний автомобіль MAN однієї з поштових служб перевозив під виглядом посилок фальсифіковані алкогольні напої.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp