Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Став відомий розмір штрафів для власників "євроблях"

22 серпня 2019 р., 08:31

Штрафи за неоформлені машини на європейських номерах введуть 22 серпня. Власників авто можуть зобов'язати виплатити до 170 тисяч гривень.

Нові штрафні санкції за порушення під час ввезення транспортних засобів вводяться в Україні з 22 серпня 2019 року. Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби в середу, 21 серпня.У разі перевищення терміну доставки транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення від 20 до 30 діб передбачений штраф у розмірі 85 тисяч гривень. Якщо термін перевищено більш ніж на 30 діб, а також у разі втрати або розукомплектування авто, розмір штрафу сягатиме 170 тисяч гривень або конфіскація таких авто.Аналогічні розміри штрафів і під час перевищення термінів тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення. Так, перевищення від 20 до 30 діб - сума штрафу складе 85 тисяч гривень, понад 30 діб, також у разі втрати або розукомплектування авто - 170 тисяч гривень або конфіскація.Крім цього, передбачена відповідальність за передачу транспортного засобу особистого користування у володіння або розпорядження іншій особі, а також використання такого авто в комерційних цілях. За такого порушення доведеться заплатити штраф 34 тисяч гривень.Нагадаємо, що раніше на Буковині митники і прикордонники вимагали хабара за ввезення "євроблях".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp