Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники не пропустили сигарети в Європу (ФОТО)

24 серпня 2019 р., 15:00

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону виявили у транспортному засобі української реєстрації партію контрабандних сигарет, які потай від контролю намагалися перевезти до Угорщини.

Під час огляду мікроавтобуса «Мercedes Sprinter», який прибув у пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України, прикордонники помітили зміни у його конструктивних особливостях. Отож, автомобіль скерували на поглиблену перевірку. У ході огляду прикордонний наряд спільно з митниками виявив у мікроавтобусі сховок з тютюновими виробами. Бокову стінку салону переоблаштували так, щоб помістити у її порожнині 278 пачок сигарет різних марок. Щоб отримати доступ до тютюнових виробів, прикордонникам довелося демонтувати обшивку. Сигарети перевозив через кордон 24-річний житель Хмельниччини.

Виявлені тютюнові вироби та мікроавтобус «Мercedes Sprinter» загальною вартістю понад 300 тисяч гривень вилучили у встановленому законодавством порядку.




Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp