Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зареєстрована перша смерть після куріння вейпа

24 серпня 2019 р., 11:38

22 людини вікової категорії від 17 до 38 років підхопили респіраторні захворювання після використання електронних сигарет або вейпів.

Департамент громадської охорони здоров'я штату Іллінойс зареєстрував смерть, імовірно, першої в США людини, яка курила електронні сигарети і була госпіталізована з важким респіраторним захворюванням. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті відомства.

"Кількість зареєстрованих департаментом випадків госпіталізації людей з важкими респіраторними захворюваннями, які курили електронні сигарети, подвоїлася тільки за останній тиждень. В цілому 22 людини вікової категорії від 17 до 38 років підхопили респіраторні захворювання після використання електронних сигарет або вейпів", - зазначає відомство.

Воно уточнює діагноз ще 12 користувачів вейпів, у яких спостерігаються кашель, задишка і втома. Ці симптоми посилилися протягом декількох днів або тижнів до приміщення пацієнтів в лікарні.

Центри з контролю і профілактики захворювань США інформували про те, що в 22 штатах зареєстровано 193 випадки виникнення раку легенів, імовірно, викликаного курінням вейпів. Кількість таких випадків два дні тому становила 153 в 16 штатах.

Раніше міська наглядова рада Сан-Франциско за підсумками голосування схвалила введення заборони на продаж електронних сигарет в місті.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp