Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатці з особливими потребами відзначили День Незалежності (ФОТО)

26 серпня 2019 р., 12:00

Закарпатський регіонального центр соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір» влаштував свято на території фермерського господарства «Mercy Farm».


Напередодні Дня Незалежності України особливі закарпатці зустрілися з друзями на святковому застіллі у селі Невицьке, що на Ужгородщині. Першою слово взяла очільниця «Вибору Василина Марко. Жінка привітала всіх з прийдешнім святом і коротко розповіла про формат організованої зустрічі.

У рамках дійства тренер-психолог Центру «Вибір» Ірина Панкулич провела цікавий тренінг, спрямований на влаштування професійного майбутнього.

Учасники заходу писала та розповідали про різноманітні чинники, які заважають їм у працевлаштуванні. Йшлося про психологічні та соціальні бар’єри серед яких: страхи, невпевненість в собі, лінощі, нерозуміння з боку керівництва, а також – політична нестабільність в країні, погана доступність, відсутність облаштованих робочих місць для людей з особливими потребами.

Протягом тренінгу його учасники також прописали свої цілі, визначили перепони та накреслили механізм подолання сформованих бар’єрів на шляху до повноцінного працевлаштування. Така вправа допомогла багатьом з присутніх більше зрозуміти себе і зорієнтувала щодо наступних кроків.

Завершилося дійство святковим обідом та гамірним, дружнім спілкуванням учасників заходу. Всі присутні щиро вдячні за теплий прийом та смаколики працівникам Фермерського господарства «Mercy Farm», а також корективу центру «Вибір».

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp