Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Луганськ надалі потерпає від жахів війни

28 серпня 2014 р., 13:59

Місто далі обстрілюють

Місто продовжують обстрілювати, проте звуки пострілів і розривів снарядів стали чутні рідше.У Луганську 26-тий день відключене електропостачання, інтенсивність обстрілів міста зменшилася. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської міської ради у четвер, 28 серпня.

"26-тий день Луганськ залишається відключеним від енергопостачання, у місті зберігається критична ситуація: немає світла, води, відсутній будь-який зв'язок", - сказано в повідомленні.

За повідомленнями жителів, обстріли Луганська тривають, однак звуки пострілів і розривів снарядів стало чути рідше. Городяни інформують, що внаслідок влучання снарядів зафіксовані серйозні пошкодження житлових будинків у селищі Ювілейне, по вулицях Радянська, Далекосхідна, Ліньова, також були влучання на території ринку у кварталі Південний та інших районах.

У Луганськ, як і раніше, не постачають продукти, медикаменти і паливо, гострим залишається питання відсутності води. У продажу є лише хліб і продукти першої необхідності, по які шикуються великі черги. Місцеві жителі також повідомляють, що декому вдається отримати пакети з гуманітарною допомогою.

У людей вичерпані наявні грошові кошти, оскільки протягом тривалого періоду у місті не виплачуються зарплати, пенсії та соціальні виплати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp