Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська митниця – лідер України з виконання плану щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів

31 серпня 2019 р., 17:00

Серпневе перевиконання плану митниками Закарпаття склало 134% – 160 мільйонів гривень.

Це стало можливим не в останню чергу завдяки ефективній взаємодії нового керівника області з митниками та правоохоронцями регіону.

Ігор Бондаренко, який у липні став головою облдержадміністрації Закарпаття, від початку своєї діяльності на цій посаді дуже багато уваги приділяє спільній роботі з відомствами, які захищають економічні інтереси і безпеку області та країни.

Неодноразово проводилися спільні наради з керівництвом митних та правоохоронних органів, було оперативно виявлено «слабкі ланки» у тому числі на закарпатському кордоні та вжито усіх необхідних заходів для того, щоб змінити ситуацію.

Результати роботи нових команд у регіоні не заставили себе довго чекати. Вже у липні Закарпатська митниця забезпечила надходження платежів на 77% більше, ніж у минулому місяці. Серпень лише підтвердив позитивну тенденцію.

Новий керівник регіону під час представлення його Президентом зазначив – він знає і відчуває, що тривожить і за що болить сьогодні душа у закарпатців. І своє завдання на посаді керівника ОДА бачить в тому, щоб працювати так, аби жителі області відчули як створюються тут, вдома, робочі місця, зростає якість їх життя, оточуючого середовища, медичних, освітніх та інших соціальних послуг.

Адже ні для кого не є секретом той факт, що обсяги трудової міграції з України сьогодні є дуже значними і наші люди залишатимуться в країні або повертатимуться додому лише за умов комфорту та стабільності життя, наявності робочих місць із гідною зарплатою.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp