Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Акредитація на вистави фестивалю "Монологи над Ужем"

3 вересня 2019 р., 10:55

Колеги, правда ж ви дуже чекаєте на ІІ міжнародний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем»?

Нагадаємо, цьогорічне свято театру 17-22 вересня збере не тільки українських акторів, а й гостей із Польщі, Грузії, Білорусі, Молдови та Вірменії. Загалом на «Монологах над Ужем» покажуть 12 захопливих постановок. Організатори – Ужгородська міська рада, газета «Неділя. Закарпатські новини», за підтримки департаменту культури Закарпатської ОДА. Інформаційні партнери: газета “Ужгород”, Zakarpatpost.net, Ужгород.нет.

Розпочнеться фестиваль у вівторок, 17 вересня, на театральній сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв моновиставою «Жовте обличчя» за мотивами однойменного оповідання Артура Конан Дойла.

Прохання для акредитації на вистави до 15 вересня писати на пошту umrpress@gmail.com і також скидати посилання на розміщені анонси фестивалю, вистав, репортажі із них. Від друкованих та електронних видань «квота» – одна особа, від «телевізійників» – дві особи. Прохання з розумінням поставитися до акредатиції на вистави, які покажуть на малій сцені Закарпатського облмуздрамтеатру, оскільки там обмежена кількість місць.

Із запитаннями (простими) турбуйте Ларису Подоляк (0502906671), складними – лише – Михайла Носу.



Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp