Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні пропуск осіб зріс на 6%, а транспорту – на 7%

3 вересня 2019 р., 18:50

Такі дані були озвучені сьогодні, 3 вересня, в Адміністрації Держприкордонслужби під час відеоселекторної наради за участі керівництва служби та прикордонних загонів

На нараді підбили підсумки оперативно-службової діяльності за минулий місяць.

Зокрема зазначалося, що традиційно серпень – це пік туристичного сезону. Порівняно з липнем пропуск осіб зріс на 6% (серпень – 11,3 млн, липень – 10,7 млн), транспорту – на 7% (серпень – 1,8 млн, липень – 1,7 млн).

Крім того, у ході заходів прикордонного контролю виявлено 162 підроблених та 4 чужих документи,виконано понад 11 тисяч доручень державних органів.

Також у цей період спостерігалося зростання кількості реалізованих інформацій Інтерполу. Усього в серпні виконано більше 400 спрацювань, що на 23% більше ніж у липні (335). Всього за цією базою даних виявлено 170 осіб, яких розшукували правоохоронні органи різних країн, близько 250 паспортних документів та 4 викрадених автомобілі.

Упродовж серпня співробітники Держприкордонслужби завадили 4,1 тис. адміністративним правопорушенням, а також на правопорушників накладено штрафів на 8,4 млн гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp