Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Харкові почались монтажні роботи на шляхопроводі, який обвалився

3 вересня 2019 р., 22:03

Монтажні роботи почались на шляхопроводі, який обвалився 25 серпня на окружній дорозі у Харкові

Про це розповів журналістам заступник начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Бригада робітників вже знаходиться на місці. За інформацією підрядної компанії, вже сьогодні прийшла перша машина з матеріалом та починається монтаж перших елементів", - зазначив Пляка.

За його словами, відкрити відремонтовану ділянку шляхопроводу на окружній зможуть ще на початку зими.

"Одразу після пошкодження шляхопроводу обласна комісія визначила першочергові заходи, що унеможливлять подальшу руйнацію моста та гарантують безпеку. Дорожники встановили пости чергування, блоки, світлоелементи. Також ми звернулися до поліції щодо організації цілодобового чергування правоохоронців на перекритій ділянці", - додав Пляка.

Він додав, що через закриття руху на 2-кілометровій ділянці окружної збільшився потік машин через місто.

"Прийнято рішення, як найшвидше провести відновлювані роботи та запустити рух на шляхопроводі. Паралельно з цим готуємо документацію на реконструкцію моста, зокрема винесемо на найближчу технічну раду Державного агентства автомобільних доріг України проектне рішення щодо реконструкції шляхопроводу на 4 полоси", - пояснивПляка.

Як повідомляв Укрінформ, 25 серпня обвалився шляхопровід на окружній у Харкові.. Попередньо, це сталося через перевантажену фуру. Ніхто не постраждав.

Поліція порушила справу за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) та ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) КК України - з санкцією п'ять років ув'язнення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp