Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатське село рятували від сміття

28 серпня 2014 р., 17:20

Яке нанесла негода...

27 серпня о 14:50 до великоберезнянських рятувальників звернулись за допомогою мешканці села Волосянка.

За їх словами, через сильний дощ, що пройшов напередодні, в руслі місцевого потічка утворився затор із сміття. Для усунення перешкоди на місце події виїхали рятувальники чергового відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний. Рятувальники за лічені хвилини усунули захаращеність підмостового простору.

Проте не встигли бійці ДСНС прибути до місця постійної дислокації, як до них знову надійшло повідомлення про захаращеність потічка. На цей раз пригода виникла у с. Ставне, проте тут вже умови були дещо складнішими. Як з’ясувалось, через ті ж такі сильні зливи, у місцевий потічок змило два здоровезних дерева, що слугували опорною стіною. Рятувальникам довелось застосовувати спеціальний інструмент для підняття дерева з води. Далі деревину за допомогою пожежного автомобіля витягнули з води, повідомляє управління ДСНС України у Закарпатській області.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp