Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартує бюджет громадської ініціативи

4 вересня 2019 р., 14:30

Категорії проєктів:

- загальноміські – не стосуються вулиць, приміщень або територій освітніх та медичних закладів, територій ОСББ та інших комунальних установ і їх приміщень. Проєкти повинні бути спрямовані на впровадження сучасних інноваційних технологій, соціально-культурний розвиток міста та бути доступними для всіх мешканців. Загальна вартість реалізації – від 500 тис. грн. до 1,5 млн грн. На них виділяється 65% загального обсягу бюджету.

- локальні – проєкти комунального значення щодо вулиць, приміщень або територій освітніх та медичних закладів, територій ОСББ та інших комунальних установ та їх приміщень, які не передбачають фінансування поточного та капітального ремонту, ремонту дорожнього покриття та тротуарів. Загальна вартість реалізації – від 50 тис.грн. до 500 тис. грн. На них виділяється 35% загального обсягу бюджету.

З інструкцією подачі проєкту можна ознайомитися на сайті Ужгородської міської ради в розділі «Бюджет громадської ініціативи» — Інструкції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp