Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "ДНР" підозрюваного в "шпигунстві" посадили на 17 років

6 вересня 2019 р., 08:49

Чоловік нібито пройшов навчання з поводження з вибуховими речовинами для "здійснення терористичної діяльності на території ДНР".

Так званий "верховний суд ДНР" засудив до 17 років позбавлення волі чоловіка, підозрюваного в роботі на спецслужби України. Про це повідомляє "генпрокуратура ДНР" у четвер, 5 вересня.

"Встановлено, що фігурант кримінальної справи з вересня 2015-го до серпня 2017 року, виконуючи завдання іноземної розвідки, шляхом візуального спостереження збирав відомості про місця дислокації військових частин і переміщення військовослужбовців "народної міліції ДНР", після чого передавав їх представнику розвідки", - йдеться в повідомленні.Прокуратура сепаратистів стверджує, що зібрані дані підсудний передавав українським спецслужбам. Крім того, за версією слідства, на підконтрольній Києву території підозрюваний нібито пройшов навчання з поводження з вибуховими речовинами для "здійснення терористичної діяльності на території ДНР".Обвинуваченого визнали винним відразу за трьома статтями - "шпигунство", "проходження навчання з метою здійснення теракту", "участь у терористичному співтоваристві".Раніше в "ДНР" жінка отримала 12 років в'язниці за "шпигунство". У 2015 році вона нібито передала співробітникам СБУ дані про місцезнаходження військових об'єктів "ДНР".Також у "ДНР" за "шпигунство на користь України" на 14 років посадили бармена. Чоловік нібито записував розмови відвідувачів кафе і передавав їх співробітникам українських спецслужб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp